Reservér dine varer i dag

Vi sender inden for 48 timer

Om butik Asmus

Lokal dametøjsbutik i hjertet af Lyngby

Asmus er en dametøjsbutik, der er lokaliseret på Lyngby Hovedgade 39 i hjertet af Kgs. Lyngby. Butikken blev åbnet tilbage i marts 2010 af butiksejeren Peter Asmus, der i over 38 år har arbejdet med tøj til både mænd og kvinder. Det blev dog det konstant udviklende dametøjsbranche, der blev vejen frem, da Peter besluttede at åbne egen butik for at kunne hjælpe kvinder med at finde kvalitetstøj til fornuftige priser.

Sammenhold

I dag drives butikken stadig af Peter sammen med hustruen Karina som sin højre hånd. Du har muligvis allerede mødt dem begge, hvis du har besøgt butikken.

I butik Asmus findes der et stort udbud af tøj til kvinder i alle aldre, der er fordelt på butikkens to etager og 200 kvadratmeter. Hos Asmus fører vi en masse forskellige mærker herunder BRAX, Efixelle, Comma, Stenströms, Basler og Max Mara. Fællesnævneren for vores brands er kvalitet – vi går nemlig meget op i, at de varer, vi forhandler er i høj kvalitet og lækre materialer. Vores varer er primært lavet af rene varer som uld, bomuld, hør og viskose.

Kvalitet i hverdagen

Vi har butikken fyldt med mange gode basis- og kvalitetsvarer. Man kan få alt fra T-shirt, strik, nederdele, kjoler, bukser, denim, overtøj og meget mere. Dog har vi hos Asmus et særligt fokus på BRAX bukser, som vi forhandler i mange modeller, størrelser og flere benlængder. Vi har faktisk Danmarks største udvalg af BRAX og Raphaela bukser til damer. Så det er næsten med garanti, at vi kan finde en model, der passer dig.

Teamet hos Asmus har sammenlagt mere end 67 års erfaring indenfor tøjbranchen, og alle medarbejdere er altid behjælpelige med gode råd og stylingmuligheder i butikken.

Est. 2010        Lokal støtte       Høj kundeservice

Vi arbejder for, at vores kunder får en unik og personlig oplevelse. Team Asmus sætter en ære i at kunne yde en ekstraordinær god service til vores kunder og vi har altid vores kunder i fokus. Som kunde hos os, kan du stole på, at vi giver vores ærlige mening og tager os gerne god tid til at hjælpe med at finde det rette outfit til dig.

SE MERE PÅ
TOP
Min kurv 0

OBS! KØB AF VARER

Vores hjemmeside fungerer som et produktgalleri, hvor du kan finde inspiration og reservere varer fra butikken.

Når du har lagt en reservation, kontakter vi dig direkte og aftaler betaling og forsendelse. Du bestemmer, om du vil have varen tilsendt med post eller afhente i butikken. Du kan dog ikke købe direkte på hjemmesiden, da det ikke er en webshop.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe på 32 16 12 90 eller skrive til os på [email protected]